Buntastic Burgers brengt lekkere en verse gerechten bij je thuis. Gemaakt door Amsterdammers, voor Amsterdammers.

Malse Roasted Chicken van
het spit

Heb je een drukke dag gehad op het werk en wil je een keer iets gezonds bestellen of afhalen? Bij Buntastic Burgers in Amsterdam vinden wij dat fastfood ook een gezonde kant kan hebben. Combineer een hele kip van het spit bijvoorbeeld met een salade of zoete aardappel friet. Perfect voor na je werk of een drukke dag als je geen zin hebt om te koken.    

Vers gemarineerde malse hele kippen of borrelpootjes zijn verkrijgbaar bij Buntastic Burgers. En wist je dat ook de burgers ter plekke gegrild worden?

Buntastic Burgers is de plek waar je moet zijn voor deze snelle en gezonde gerechten. We zien je snel voor deze heerlijke veggie burgers, roasted chickens, burrito’s en nog veel meer.

 

Adam's food - Amsterdam over ons
Adam's food - over ons hamburgers

Catering voor iedere gelegenheid, koken op locatie

Geslaagd voor je opleiding? Een verjaardag? Een jubileum, trouwerij of een andere feestelijke gebeurtenis? Wij cateren alles wat je nodig hebt om jouw gasten met een gevulde maag naar huis te laten gaan. Of je nu een specifieke keuken in gedachten hebt, vegetarisch wilt eten of een fusion buffet wilt aanbieden. Wij regelen het!

Geen uitdaging is ons te groot, dus deel vooral jouw ideeën voor een smakelijk feest met ons. Onze koks hebben veel ervaring en gaan creatief aan de slag met jouw wensen. Vooraf bespreken we alles met elkaar: het aantal gasten, dieetwensen, datum en specifieke vragen. Neem contact met ons op om jouw wensen en vragen met ons te bespreken.

Ready to order

Buntastic Burgers

Eenvoudig, snel, goed

Bestel via deze website en ontvang een blikje frisdrank naar keuze bij jouw bestelling.

Adam's food - ubereats
Adam's food - thuisbezorgd

Gesloten

Door tekort aan personeel wij we helaas gesloten.